Tietosuojaseloste

Kuvaamme tässä tietosuojaselosteessa, miten Smoothie Heaven Oy:ssa käsitellään kuluttajien sekä yritysten, muiden yhteisöjen ja sidosryhmien yhteyshenkilöiden henkilötietoja.

Asiakaslähtöisyys ja laadukkuus ovat keskeisiä arvojamme: käsittelemme tietojasi vastuullisesti ja haluamme olla luottamuksesi arvoinen. Voit itse vaikuttaa siihen, miten tietojasi käsitellään. Kerromme sinulle tässä tietosuojaselosteessa oikeuksistasi ja siitä, miten voit käyttää niitä.

Tietosi tallentuvat sopimuksen tekemisen tai muun asioinnin yhteydessä, esimerkiksi kun rekisteröidyt palvelumme käyttäjäksi, annat meille luvan lähettää sinulle markkinointiviestintää, ostat tuotteita verkkokaupasta, käytät verkko- tai mobiilipalveluita, osallistut markkinointikampanjaan tai kyselytutkimukseen, annat palautetta tai olet yhteydessä asiakaspalveluun.

Käsittelemme tietojasi sopimuksen tai palvelujemme toteuttamisessa, markkinointi- ja asiakasviestinnässämme sekä asiakaspalvelussa. Lisäksi kohdennamme tietojen avulla markkinointiamme ja viestintää sinulle sopivaksi. Haluamme jatkossa kehittää palvelujamme ja kerätty tieto auttaa meitä ymmärtämään asiakkaitamme paremmin.

1. MISTÄ KERÄÄMME TIETOA?

Keräämme sinusta tietoja muun muassa silloin, kun

• rekisteröidyt palveluidemme käyttäjäksi,

• annat meille markkinointiluvan ja saat meiltä viestintää,

• teet ostoksia verkkokaupassamme tai käytät muita verkko- ja mobiilipalveluitamme,

• osallistut markkinointikampanjaamme tai järjestämäämme markkinointi- tai mielipidetutkimukseen,

• annat meille palautetta, jätät yhteydenottopyynnön tai otat Jungle Juice Bariin muutoin yhteyttä,

• ilmoittaudut Jungle Juice Barin järjestämään tilaisuuteen,

• olet yritysasiakkaamme tai muun sidosryhmämme yhteyshenkilö tai olet meihin yhteydessä edustamasi yhteisön edustajana; tai

• jaat, julkaiset, kommentoit tai lähetät viestin Jungle Juice Barin sosiaalisen median kanavissa halutessasi asiakaspalvelua. Teemme myös sosiaalisen median seurantaa yleisellä tasolla ymmärtääksemme paremmin asiakkaitamme ja luomalla paremman käsityksen siitä, mitä Jungle Juice Barista ja toimialasta puhutaan.

2. MILLAISTA TIETOA KERÄÄMME?

Käsittelemämme tiedot voivat vaihdella sen mukaan, mitä palvelujamme käytät ja miten käytät niitä. Voit itse vaikuttaa siihen, millaista tietoa keräämme. Osan tiedoista saamme sinulta suoraan, kun esimerkiksi asioit verkkokaupassamme tai osallistut kampanjaamme. Osan tiedoista saamme evästetekniikoiden ja muiden vastaavien tekniikoiden avulla. Näin opimme esimerkiksi siitä, miten palveluitamme käytetään ja voimme tarjota parhaan mahdollisen palvelukokemuksen. 

VERKKOKAUPPA

Verkkokaupan kautta voit tilata tuotteitamme. Käsittelemme tietojasi sopimuksen täyttämiseksi ja asiakassuhteen hoitamiseksi. Palvelun toteuttamiseksi keräämme tilausten yhteydessä tietoja, kuten nimesi ja yhteystietosi sekä tunnistetietojasi, jotka mahdollistavat tilauksen toimituksen. Keräämme myös maksutietosi, kuten valitun maksutavan ja laskutustiedot, jos maksutapa on lasku. Voit myös halutessasi antaa meille markkinointiluvan.

Kun teet verkkokaupassa tilauksen, luovutat yleensä samalla tietojasi myös verkkokauppamaksun mahdollistavalle maksupalveluntarjoajalle ja/tai kuljetuspalveluita tarjoavalle kumppanillemme, jotka voivat toimia maksunvälitykseen ja kuljetuksen toteuttamiseen tarvittavien henkilötietojen osalta itsenäisinä rekisterinpitäjinä. Tietyn verkkokaupan käyttämät kumppanit käyvät ilmi kyseisessä verkkokaupassa. Kehotamme sinua tutustumaan tällaisten kolmansien osapuolien omiin tietosuojakäytäntöihin. Jos haluat tarkastella maksupalveluntarjoajalle ja/tai kuljetuspalveluyritykselle tallentuneita tietojasi, olethan yhteydessä kyseessä olevaan tahoon.

WooCommerce tietosuojauksesta lisää tämän linkin kautta https://woocommerce.com/gdpr/#

Bamboora tietosuojauksesta lisää tämän linkin kautta https://www.bambora.com/privacy-policy/

KAMPANJAT 

Kampanjassa markkinoimme esimerkiksi tiettyä tuotetta, palvelua tai tarjousta tietyn ajanjakson ajan. Kampanjan yhteydessä voimme tarjota mahdollisuuden esimerkiksi arvontaan tai kilpailuun osallistumiseen tai markkinointiluvan antamiseen. Näissä tapauksissa kysymme henkilötietojasi, kuten nimesi ja yhteystietosi. Tarvitsemme nämä tiedot toteuttaaksemme kampanjan ja toimittaaksemme sinulle mahdollisen arvonnan tai kilpailun palkinnon, ja jos olet antanut meille markkinointiluvan, lähettääksemme sinulle esimerkiksi tarjouksia, uutiskirjeitä tai uutisia sähköpostitse myös kampanjan päätyttyä.

MARKKINOINTIVIESTINTÄ

Kuluttajille suunnattu markkinointiviestintä

Pyydämme sinulta suostumuksen markkinointiviestien lähettämiseen. Mikäli olet antanut meille yleisen markkinointiluvan, voimme lähettää sinulle sellaisia uutisia ja uutiskirjeitä, joista oletamme sinun olevan kiinnostunut.

Yleisen markkinointiluvan voit poistaa ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme. Yleisen markkinointiluvan peruuttaminen poistaa kaiken kuluttajille suunnatun markkinointiviestinnän.

Yritysten ja muiden sidosryhmien edustajille suunnattu markkinointiviestintä

Voit saada Jungle Juice Barilta työhösi tai vastuualueeseesi liittyvää markkinointiviestintää esimerkiksi silloin, jos yrityksesi on asiakkaamme, olet yrityksen edustajana osoittanut kiinnostustasi Jungle Juice Barin palveluita tai tuotteita kohtaan tai kuulut muuhun sidosryhmään. Toimimme näin asiakassuhteen tai Jungle Juice Barin oikeutettujen etujen perusteella. Mikäli paikallinen lainsäädäntö edellyttää, pyydämme viestintään suostumuksen paikallisen lainsäädännön niin edellyttäessä. Mikäli saat Fazerilta tällaista työhösi tai vastuualueeseesi liittyvää markkinointiviestintää, voit helpoiten kieltää sen olemassa yhteydessä asiakapalveluumme.

PALAUTE, REKLAMAATIOT JA MUU ASIAKASPALVELU

Voit antaa asiakaspalvelumme kautta meille palautetta, tehdä reklamaation tuotteestamme tai palvelustamme tai lähettää meille idean. Keräämme asiakassuhteen perusteella tässä yhteydessä tietoja, kuten nimesi ja yhteystietosi sekä mahdolliset edustustietietosi, jotka auttavat idean tai reklamaation käsittelyssä sekä sinulle vastaamisessa. Saatamme myös kerätä terveyttä koskevia tietoja, jos se on tarpeen kompensaation käsittelemiseen tai oikeudellisen vastuun selvittämiseen. Näin toimimme esimerkiksi silloin, jos tuotteistamme on aiheutunut sinulle jonkinlaisia terveydellisiä oireita.

MIELIPIDEKYSELYT JA -TUTKIMUKSET

Mielipidekyselyiden ja tutkimusten avulla keräämme toimintamme kannalta tärkeää tietoa. Niihin vastaaminen on vapaaehtoista ja käsittelemme tietojasi suostumuksesi perusteella. Voimme kysyä kyselyyn tai tutkimukseen osallistumisen yhteydessä sellaisia henkilötietojasi, jotka ovat kyseisen kyselyn tai tutkimuksen toteuttamiseksi tarpeen tai mikäli kyselyyn tai tutkimukseen liittyy arvonta, tarvitsemme henkilötietojasi, kuten nimesi ja yhteystietosi, palkinnon toimittamiseksi.

JUNGLE JUICE BARIN YLLÄPITÄMÄT FACEBOOK-YHTESÖSIVUT

Jungle Juice Bar ylläpitää muutamia Facebook-yhteisösivuja. Jos tykkäät jostain Jungle Juice Barin Facebook-sivusta, kommentoit postausta tai olet muutoin vuorovaikutuksessa jonkin Jungle Juice Barin Facebook-sivun kanssa, saamme kaikille Facebookin käyttäjille näkyviä julkisia profiilitietojasi, kuten tiedot käyttäjänimestäsi, ja profiilikuvastasi. Käsittelemme tietoja kertoaksemme uusista tuotteista ja palveluista sekä eduista tai tarjouksista, toteuttaaksemme markkinointikampanjoita, kuten kilpailuja ja arvontoja, vastaanottaaksemme palautetta, ostaaksemme mainontaa Facebookilta sekä mitataksemme mainontamme toimivuutta. Mikäli olet antanut Facebook-sivuillamme palautetta tai tehnyt reklamaation, voimme ohjata palautteen tai reklamaation käsittelyn Facebookin ulkopuolelle, jolloin käsittelemme tietojasi samalla tavoin kuin muutoinkin asiakaspalvelutilanteissa.

Saamme Facebookilta myös kävijätietoja, jotka Facebook on kerännyt Facebookin käyttäjien vieraillessa Jungle Juice Barin Facebook-sivuilla tai vuorovaikuttaessa sivujen tai sen sisällön kanssa. Tällaiset kootut tilastotiedot auttavat meitä ymmärtämään, miten käyttäjät ovat yhteydessä Jungle Juice Barin Facebook-sivuihin.

Jungle Juice Barin käsittelee Jungle Juice Barin Facebook-sivujen tietoja Jungle Juice Barin oikeutetun edun perusteella.

Facebook Ireland Limited ja Jungle Juice Barin Facebook-sivua ylläpitävä Fazerin yhtiö ovat soveltuvin osin yhteisrekisterinpitäjiä Jungle Juice Barin Facebook-sivujen kävijätietojen osalta. Facebook on pääasiallisesti vastuussa tietosuojalainsäädännön noudattamisesta sekä tietoturvan ja rekisteröidyn oikeuksien toteuttamisesta. Facebook käsittelee henkilötietoja omien tietosuojaperiaatteidensa mukaisesti: www.facebook.com/privacy/. Voit hallinnoida omia Facebookin tietosuoja-asetuksia Facebookissa. Jos haluat käyttää Jungle Juice Barin Facebook-sivujen kävijätietoihin liittyviä tietosuojaoikeuksiasi, voit olla yhteydessä Facebookiin.

3. EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ

Eväste on pieni tekstitiedosto, joka tallennetaan tietokoneellesi tai muulle päätelaitteellesi, kun käyt verkkosivulla. Jokaisella myöhemmällä vierailukerrallasi ne lähetetään takaisin verkkosivullemme tai toiselle verkkosivulle, joka tunnistaa evästeen. Evästeiden avulla pystymme mm. tunnistamaan laitteesi palatessasi sivulle, muistamaan mieltymyksesi ja valintasi, parantamaan käyttökokemustasi sekä mukauttamaan mainoksiamme sivuillamme sekä mahdollisissa muissa palveluissa. Lisätietoa evästeistä saat sivulta www.aboutcookies.org.

Käytämme evästeitä ymmärtääksemme ja tutkiaksemme sivustolla kävijöiden käyttäytymisestä ja näin ollen parantaaksemme sivuston käyttökokemusta ja sivuston toiminnollisuuksia. Voimme käyttää evästeitä, joita hyödyntävät Google Analyticsin, Google AdWordsin ja Facebookin analytiikka- ja mainontatyökalut. Ne voivat lisätä tietokoneellesi ”kolmannen osapuolen evästeen” ja tallentaa sen keräämät tiedot omien salassapitokäytäntöjensä mukaisesti. Säilytämme oikeuden muokata tätä selostetta evästeidemme käytöstä, minkä vuoksi sinun on hyvä vierailla tällä sivulla aika-ajoin pysyäksesi ajan tasalla käytännöistämme. Jos et halua, että evästeitä ei tallenneta tietokoneellesi tai muulle päätelaitteellesi, tai jos haluat poistaa nykyiset evästeet käytöstä, voit muuttaa verkkoselaimesi asetuksia. Jos et halua tehdä muutoksia evästeiden käyttöön tietokoneellasi, voit jatkaa sivuston käyttöä normaalisti. Yhteydenotto Jos sinulla on kysymyksiä evästeiden käytöstä, voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse, info(at)junglejuicebar.com.

4. MIHIN TIETOJA KÄYTETÄÄN?

Käsittelemme tietojasi liiketoiminnan tarpeisiin esimerkiksi tilaamiesi tuotteiden toimittamiseksi, ostamasi palvelun tuottamiseksi tai muun sopimuksen toteuttamiseksi. Käsittelemme tietojasi myös, jos tietojen käsittely on tarpeen Jungle Juice Barin oikeutettujen etujen toteuttamisessa. Joissakin tilanteissa saatamme pyytää sinulta myös suostumusta tietojesi käsittelyyn. Yhdistämme keräämiämme tietoja, jotta voimme tarjota sinulle mahdollisimman hyvän palvelun.

5. KUINKA KAUAN SÄILYTÄMME TIETOJASI?

Emme säilytä tietojasi kauemmin kuin on tarpeen tässä tietosuojaselosteessa kuvattujen tarkoitusten toteuttamiseksi sekä mahdollisen muun pakottavan lainsäädännön, kuten kirjanpitolainsäädännön noudattamiseksi. Tietojesi säilytysaikaan vaikuttaa myös se, missä yhteydessä ja mitä tarkoitusta varten tietosi on kerätty. 

Tietojasi käsitellään Jungle Juice Barin sisällä. Voimme luovuttaa tietojasi esimerkiksi viranomaisille, mikäli lainsäädäntö velvoittaa meitä luovuttamaan tiedot. Lisäksi voimme luovuttaa tietojasi mahdollisen liiketoiminnan myynnin tai muun yritysjärjestelyn yhteydessä liiketoiminnan ostajalle tai muulle yritysjärjestelyyn liittyvälle relevantille taholle.

Saatamme sopimuksen täyttämiseksi luovuttaa henkilötietoja kolmansille osapuolille. Tällaisia osapuolia ovat esimerkiksi maksuvälitystä tai kuljetuspalveluita verkkokaupoissamme tai myyntipisteissämme tarjoavat kumppanimme, jotka voivat toimia maksunvälitykseen ja kuljetuksen toteuttamiseen tarvittavien henkilötietojen osalta rekisterinpitäjinä. Verkkokaupan käyttämät kumppanit käyvät ilmi kyseisessä verkkokaupassa. Kehotamme sinua tutustumaan tällaisten kolmansien osapuolien omiin tietosuojakäytäntöihin.

6. KENEN PUOLEEN VOIT KÄÄNTYÄ TIETOJESI KÄSITTELYÄ KOSKEVISSA KYSYMYKSISSÄ JA VAIKUTTAA TIETOJESI KÄSITTELYYN?

Voit tutustua tietosuojakäytäntöihimme lisää tässä dokumentissa ja voit esimerkiksi ottaa yhteyttä meidän asiakaspalveluun info @junglejuicebar.com

Jos katsot, että olemme tässä tietosuojaselosteessa mainituista periaatteista huolimatta loukanneet henkilötietolainsäädäntöön perustuvia oikeuksiasi, voit tehdä valituksen paikalliselle tietosuojasuojaviranomaiselle. Suosittelemme kuitenkin ensin kääntymään asiakaspalvelun puoleen asian selvittämiseksi.

7. REKISTERINPITÄJÄT:

Smoothie Heaven Oy

Smoothie Heaven Oy toimii Suomessa ja Ruotsissa Jungle Juice Bar brandillä. Smoothie Heaven on yritys, joka myy alkoholittomia juomatuotteita kuten smootheja, mehuja ja shotteja mehubaareistaan sekä verkkokaupasta. 

Palvelukohtaisista tiedoista saat lisätietoja rekisterinpitäjyydestä liittyen Jungle Juice Barin ylläpitämiin Facebook-yhteisösivuja.